Autumn days

I’m getting up at 6:30 but six is my goal. A quiet house, coffee and me and the computer until sunrise. Alva is now walking everywhere and Viggo has lost 4 teeth! Alva’s room is almost finished and she got a window shelf with a cosy lamp. I got the book Sam & Julia for Viggo and he’s thrilled of making miniatures and I’m thrilled he is. Alva got some new clothes from Zara baby and the kitchen window some fall inspired flowers. That is what happened the first week of October ☁️🍂☁️

Jag har börjat gå upp tidigare och tidigare och nu ringer klockan halv sju. Målet är att gå upp sex men jag tar det i sakta tempo, kanske två-tre månader till innan jag är där. Det som är fantastiskt är ett tyst hus, kaffe för mig själv och datortid till soluppgången.

Alva går nu och har till och med försökt sig på att springa lite, sötnöt. Här i hennes nya bambimössa!

Hennes rum är nästan helt klart, lite färg i hörn och runt fönstret, en annan matta och lite fint på väggarna men sen är det klart.

Jag gav Viggo boken om miniatyrvärlden hos Sam och Julia och han är helt uppe i att skapa, det är så fint att vi kan göra detta tillsammans. Jag hoppas det håller i länge till.

Fyra tänder är nu tappade!

Alva har fått en myslampa i sitt fönster. Jag har satt upp ett fönsterbräde och bytt gardiner så nu ser det nästan ut som ett svenskt hus här hemma.

Fin i ny klänning från Zara baby.

Och byxor och body från samma ställe och ny mössa från internet. Så mysig och fin kvalitet, hon tycker den är så bekväm så.

Lite höstblomster till köksbalkongen.

Och Alva som nu vill klä på sig själv, ja eller i alla fall hårbandet vill hon fixa själv. Fint där! Gåvagnen köpte vi begagnat, den hon fick i födelsedagspresent var alldeles för tung och klumpig men den här kör hon glatt med.

Lite gott och blandat från första veckan i oktober ☁️🍂☁️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.