Garden in July

It’s really growing in our little kitchen garden and we have already tasted the radish and basil, the cucumber sprouts are getting bigger and bigger and we’re wondering when the tomato plants will bloom. Only the carrots are going slow but apparently it’s a long runner. Last time my mom was here we installed the compost and now I also have one for the “rough” stuff like leaves, weeds and such. I’m so happy about our little garden but for the moment we’re only out mornings and evenings, it’s way too hot during the day. We spend the day at my in-laws instead, pooling away all day!

Det växer så det knakar ute i vårt lilla grönsaksland och vi har skördat rädisor och basilika, tittar på gurkorna som skjuter på längden och undrar när tomatplantorna ska blomma. Det enda som går trögt är morötterna men de är ju långa i skördetid så vi får ha tålamod. När min mamma var här ställde vi i ordning komposterna och nu har jag även en grovkompost för alla löv, ogräs och sånt. Jag är så glad över vår lilla trädgård men för tillfället är vi ute endast morgon och kväll, det är alldeles för varmt på dagen så då åker vi till svärisarna för att bada i deras pool istället!

Åsa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.