Wobbly walk

 

Alva will be 15 months in just a couple of days and we’re betting on when she will start to walk. She stands up by herself more and more and she likes to walk when we hold her like this but otherwise she’s not interested. She has her walking trolley but she’s mostly just playing with it. Viggo was about her age when he started to walk so I guess I just make lazy kids, that’s all :D

Alva blir 15 månader om några dagar och vi slår vad om när vi tror hon ska börja gå. Hon står upp av sig själv mer och mer och gillar att gå om vi håller henne så här men annars tycker hon inte att det är så värst intressant. Hon har sin gåvagn men den leker hon mest med. Viggo var runt samma ålder när han började gå så jag gör väl helt enkelt lata barn :D 

 

Åsa

 

little-thing-750

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.