One year old

 

Happy birthday my daughter! I never thought I would be blessed with both a boy and a girl but life is sweet to me  ♥  You, my beloved Alva, is a determined little being already and you are as stubborn as loveable. You almost never cry, you play by yourself, you taste all food, you sleep like a baby when you feel our presence and you learn so, so fast. You laugh and smile most of the time or stay intensely concentrated on the thing you do. You love to pick on things but we don’t have to child proof the house at all, often it’s enough to just tell you once. You love hugs and kisses, you are ticklish under your arms and you laugh out loud when dad throws you up in the air. You become mama’s little baby once again each time you drink your baby milk from the bottle and we lie down you and me and look deep in the each others eyes. I love you daughter, now and forever.

Grattis på födelsedagen min älskade dotter! Jag trodde inte jag skulle bli välsignad med både en son och en dotter men livet är underbart mot mig ♥ Du, älskade lilla Alva, är en bestämd liten varelse redan och du är lika envis som du är älskvärd. Du gråter nästan aldrig, du leker själv, du smakar på all mat, du sover gott om du känner vår närvaro och du lär dig så snabbt, så snabbt. Du skrattar och ler mest hela tiden eller koncentrerar dig intensivt på det du gör. Du älskar att pilla på saker men vi behöver inte barnsäkra eller ta bort så mycket saker, det räcker oftast med ett enda nej för att du ska förstå att det är farligt. Du är kramgo, älskar att bli pussad, du är kittlig under armarna och kiknar av skratt när pappa kastar upp dig i luften. Du blir mammas lilla bebis igen så fort du dricker välling i nappflaskan och då ligger vi och tittar varandra djupt i ögonen. Jag älskar dig dotter, nu och för evigt.

Mamma

 

 

little-thing-750

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.