Birthday preparations

 

Just a quick hello today, I have an enormously amount of things to prepare for our move next weekend, I’m getting a bit nervous, how on earth are we going to do?
But that’s not why I’m blogging today, it’s to wish my wonderful little baby girl a happy birthday who turned 1 on Wednesday! ♥ My daughter, my child, my everything. A whole year has passed since Alva came to us, a year filled with love, love and more love ♥

We’ve decided to do celebrate on Sunday, when her brothers will be here, so that’s why this is not a proper birthday post. We’re preparing it all. Of course we made her a cake and she got a little gift but it’s all on hold until her brothers will be back home. And then we’re going to party as much our little family of five can!

Jag kikar in lite snabbt här i bloggen idag, jag har så alldeles otroligt mycket att göra i och med flytten och jag börjar faktiskt bli lite nervös, hur ska vi hinna allt innan nästa helg?
Men anledning till att jag bloggar idag är ju faktiskt för att säga Grattis till min lilla älskade bebis som fyllde 1 år i onsdags ♥ Min dotter, mitt barn, mitt allt. Ett helt år har gått sedan Alva kom till oss, ett år fyllt av kärlek, kärlek och åter kärlek ♥

Vi har bestämt oss för att fira henne på söndag, när hennes bröder är hemma igen, självklart åt vi tårta och hon fick en liten present i onsdags men allting är på paus tills brorsorna kommer tillbaka. Och då kommer vi fira med så mycket dunder och brak vår lilla familj på fem kan!

 

Åsa

 

 

little-thing-750

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.