Garden updates

The garden is growing! The tomatoes are climbing, the salad is getting bigger and the herbs will be huge if it continues like this! I planted Marigolds and Cosmos in the vegetable garden and bees and bumblebees buzzes amongst the butterflies, it’s so lovely to see. The Rhododendron bushes are in bloom but the last rain crushed plenty of flowers. I’ve made my own raised beds with wooden edges and put stawberries and oregano in there, we’ll see how it works. One of the tomato plants broke so I’ve transfered it to a flower pot at the most sunny spot of the garden and I hope it will heal. I also planted a pink flower in our “well” and it seems to like it there!

Nu börjar det ta sig i trädgården! Tomaterna klättrar, salladen växer och kryddorna lovar redan frodas något enormt! Jag har planterat Tagetes och Cosmos i grönsakslandet och det surrar bin och humlor tillsammans med fjärilarna, en fröjd att se. Rhododendronbuskarna i rosa och lila blommar nåt enormt men det senaste regnet tog hårt på dem, massor av blommor föll av. Jag har byggt egna odlingslådor av rabattband och däri har jag satt jordgubbar och oregano, vi får se hur det funkar. En av tomatplantorna gick av, typiskt mig att vara så hetsig, och alla blommor försvann så nu har jag satt den i en kruka för sig på det absolut mest soliga stället i trädgården, hoppas att den kan börja om på nytt. I “brunnen” har jag satt en rosa blomma i kruka och den verkar trivas!

 

Åsa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.