Mornings with Alva

Alva has her bottle of baby formula every morning on the couch all cuddled up in pillows and blankets while we check out the Swedish morning show, her drinking her bottle and me my coffee. A great start of the day.

Alva dricker en flaska välling (tillskottsnäring) varje morgon innan hon får “riktig” frukost. Här i Frankrike rekommenderas det fram till 3 års ålder så vi kör på. Hon tycker det är så mysigt att krypa upp i soffan och gosa ner sig med filtar och kuddar och dricka sin varma välling. Vi sätter på svenska nyhetsmorgon varje morgon och hon checkar in vad som hänt i Sverige medans jag dricker mitt kaffe. Sen byter vi blöja och klär på oss, det tycker hon är lite mindre kul dock, särskilt när hon fortfarande är morgontrött. Då säger hon nej, och ser ut som på sista bilden. Slutna ögon och “Nej”. Älskade unge.

 

Åsa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.