Brio, brio, brio!

Alva has found her new hobby, Brio! She inherited her brother’s big bag of tracks and trains and yesterday Mathieu did a complet loop for her and she’s been playing since! Around the rug and under the bed, she is all over ♥

Alva har hittat sin nya hobby, Brio, brio, brio! Hon har fått ärva brorsornas stora påse med räls och tåg och igår byggde Mathieu ihop en hel bana och har lekt med det sen dess! Hon kör över mattan, in under sängen och när loket, som är batteridrivet, åker ned för en backe tjuter hon tjotjoooo och är hellycklig! Eftersom både mormor och morfar jobbade på SJ är det kanske inte så konstigt, hon har det i blodet :) Hon satte på sig nya kepsen från Zara och hon ser ju precis ut som en lokförare ♥

 

Åsa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.