Our Easter egg hunt

We were a bit late with Easter this year but on Sunday morning we did our yearly egg hunt! We mix the Swedish traditions with paper eggs filled with candy and a little gift with the French version with chocolate eggs and we hide in all in the garden. This was Alva’s first time and she thought it was so much fun! It was also our first Easter in this house and garden so it was a bit extra festive!

I år blev påskfirandet lite försenat så det var inte förens på påskdagsmorgon som vi gick vår äggjakt i trädgården. Vi blandar svenska och franska traditioner och gömmer vanliga påskägg fyllda med godis och en liten present tillsammans med ägg, bjällror och mynt i choklad. Det här var Alvas första jakt och vår första i detta hus och trädgård och det var hur mysigt som helst. Ungarna sprang fram och tillbaka och Alva plockade ägg så fort hon bara kunde, vi var tvungna att tvinga brorsorna att vänta lite annars hade hon inte hittat ett endaste ett! Sen skalade hon dem snabbare än snabbt och tjoffsade i sig mer choklad än hon hittills ätit i hela sitt liv.

Brorsornas stora påskägg var svårt gömda och det tog nog en kvart innan de hittade dem, Viggo blev lite hysterisk ett tag och började klättra träd i tron att de var gömda uppe i trädkronorna men blev sen överlycklig när han hittade sitt i ett hål i stammen!

Alva fick en nyckelpiga istället för godis och blev så lycklig hon med, här sitter hon och oooooh:ar sig för fullt ♥ Viggo och Gaétan fick bilar som var succé de med!

En sorts chokladägg fyllda med mint gick dock inte hem alls, det spottades hejvilt. Men annars var det så gott så gott :)

Så glad påsk från oss och ha ett härligt påsklov, vi har två hela veckor framför oss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.