Going homemade

It’s decided, we’re saying no to store bought and yes to homemade. No more cookies, desserts or frozen lasagna will find their way into my shopping basket! Hello there fruit sallads and home baked muffins! This is our way to say no to all the food additives and go a bit healthier. Because if I want to give sugar to my kids I want to know it’s only sugar and not E471.
And how can you say no to baking when you have this cute little helper? 

Idag var Alva och jag till affären och köpte massor av frukt och lite ingredienser till bak. Vi ska försöka att bli lite nyttigare och äta fruktsallad varje dag och inte köpa några mer köpe-kakor. Så det blev sockerkaka och hallongrottor i stora lass. Nu är det ju inte nyttigt det heller men då vet jag åtminstonde precis vad som är i och hur mycket socker vi egentligen vräker i oss… Vi använder en fransk app som heter Yuka där man scannar alla matvaror och man blir ju helt svettig av att varannan kaka innehåller E471 och fan och hans moster. Så nu är det bestämt – ut med det köpta och in med det hemlagade! Det blir ju även billigare, och godare, så nu har jag inga fler ursäkter att köra ner muffins eller fryst lasagne i matkorgen längre.
Dessutom är det ju så härligt att baka med en så här urgöllig medhjälpare!

Notera vinterstövlarna som ABSOLUT ska vara på även inomhus… ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.