Diary: Alva and the stickers

Alva loves to sit with me at the table when I’m on the computer or create something or whatever. She usually draws but this day she got the hold on her brother’s smiley stickers and the happiness was endless when she discovered (on her own) that they not even stick to the paper but also to her face! She did this for days afterwards and thought it was amazeballs :)

Alva älskar att sitta med mig vid bordet när jag håller på med datorn eller skapar något. Hon brukar rita eller hålla på och pilla på grejer med denna dag fick hon ett paket med smiley-klistermärken från brorsan och lyckan var total! När hon sen upptäckte att de även fäster i ansiktet var det fest hela eftermiddagen, tänk vad roligt man kan ha med några gula gubbar! Hon gick runt så här i flera dagar efteråt, smög till sig en smiley och smackade på i pannan, så himla söt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.