Decorating the tree

We decided to make the tree on a Wednesday this year, when the boys didn’t have school, to have the whole day to decorate. Mathieu couldn’t be there since he worked but I put up the tripod and took plenty of pictures to send him so he could be in on the fun! The kids were super excited as usual and this year Alva really participated on hanging ornaments and prepping the tree!

Vi bestämde oss för att klä granen en onsdag då barnen inte har skola, det blev för tidigt helgen innan och helgen efter är de hos pappa/mamma. Tyvärr kunde inte Mathieu vara med eftersom han jobbade men jag ställde kameran på stativet och tog bilder som vi skickade allt eftersom. Så han va med på ett hörn i alla fall.

Nu börjar det roliga! Det är ju Alvas andra jul och nu hänger hon ju med i nästan allt men det tog ett tag innan hon vågade närma sig granen. Jag fick visa lite först.

Men sen försökte hon!

Gulle!

Sen gick hon loss på kulorna minsann.

Alvas egna kula!

Hon ville så gärna sätta dit den själv så vi hjälptes åt. Här var det lite svettigt att springa fram och tillbaka till stativet kan jag lova… :) Jag hittade inte fjärrkontrollen så timer blev det.

Viggo hänger musen han valde förra året.

Och förklarar självklart någonting för Alva, eller bestämmer vad hon ska eller inte ska göra. Vi har en 7-åring som vill bestämma ALLT för tillfället. Snark.

Med större brorsan får man göra lite mer som man vill.

Sen satt vissa och beundrade, vissa pillade med kulor och andra tittade på julkrubban. Julmys till max!

Sen tog vi på oss jultröjorna och tog kort. Och när Mathieu kom hem tog vi årets julkort men det visar jag när de har kommit fram till alla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.