Summer

 

The summer goes by so fast right now, we’re either at home cooling off under the AC or in the pool chez the in-laws. The days are going by and I don’t even know what day of the week we are but that’s just how the summer holiday should be! Mathieu only got one single week of vacations this summer and then we’re off to the alps to get some fresh mountain air. It’s 35 degrees every day here and it’s so, so dry. The valley below our garden is more yellow than green and I hope for rain soon.

Sommaren går så snabbt just nu, vi är antingen hemma och kyler av oss under ACn eller så är vi och badar hos svärisarna. Dagarna flyter samman och jag vet inte ens vilken veckodag det är. Men det är ju så sommarlov ska vara! Mathieu har semester en ynka vecka denna sommar och då ska vi upp till alperna och se om vi kan få lite svalka. Vi har 35 varje dag här nere och det är så torrt, så torrt. Dalen nedanför vår trädgård är mer gul än grön och jag hoppas på regn snart. Men det är ju tydligen lika varmt i Sverige så i år kan jag i alla fall inte vara avis på den svala, svenska sommaren :)

 

Åsa

 

little-thing-750

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.