Alva weekly • Veckans Alva

 

This week’s Alva: Her absolute favorite thing right now is “helping” me with the dishes. I put in dirty one and she takes it out, still dirty of course. She stands up on her own now, until she realises she’s doing it, it’s so fun to watch. When someone says ‘Bravo Alva!’ her legs get all wobbly and she falls down, my little sweetheart! She can fiddle with the dishwasher for ever and when I say let’s close up, she gets upset and today she even lay down, flat on the floor, in protest! We have some character building going on here, she’s showing off more and more of her less cute side… ;)

Veckans Alva: Hennes absolut favoritsyssla just nu är att “hjälpa” mig med disken. Jag sätter in smutsig disk och hon plockar ut den, fortfarande smutsig då. Hon står nu upp själv utan stöd men bara när hon inte tänker på det. Så fort någon säger ‘Bravo Alva!’ så skälver hon till och benen blir gelé, älskade lilla unge! Hon kan hålla på och pilla med diskmaskinen hur länge som helst och när jag säger att nu ska vi stänga blir hon helsur och gnäller, hon la sig till och med platt på golvet idag, i protest! Hon visar upp lite mindre söta sidor just nu, en envis liten tjej som gärna visar att hon inte är nöjd. Kommer säkert bli lika odräglig som mamma ;)

 

Åsa

 

little-thing-750

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.