Staying out (in) of the heat and sketching rompers

 

Yesterday was one of those hot and sticky days when the most appealing thing is to stay in and do nothing. So that’s what we did Alva and me, absolutely nothing. Mathieu was at work and the brothers in school so we put on the AC, poured up some lemonade and put on a Swedish podcast. Alva thought the pile of books was a bit too tidy so she went over there to mess it up and I sat on the floor and sketched on rompers for Alva. So ok, we did something alright but it was in true lazy mode :) It’s so much fun to know that I can dress her in handmade only this fall! Shoes, knits and outerwear will be store bought but I’ll go for second hand as much as possible. Well, well, it’s July now and we’re mostly half naked so I sketch on rompers in light fabrics and as comfy as possible. Like this one in this fabric with it’s matching hat, isn’t it pretty?

Igår var det så där riktigt, klibbigt hett att man inte har lust att göra någonting. Så det var precis vad vi gjorde Alva och jag, ingenting. Mathieu jobbade och brorsorna var i skolan så vi satte på AC’n, hällde upp saft och satte på en svensk podcast. Alva tyckte att bokhögen var lite för prydlig så hon gick dit och röjde medans jag satt på golvet och skissade på nya byxdressar till henne. Så lite gjorde vi alltså men ni fattar :) Det är så himla kul att veta att jag kommer kunna klä henne i höst med nästan enbart handsydda kläder! Skor, stickat och yttergrejer får vi nog dock köpa men då ska jag försöka handla second hand så mycket det bara går… Nåja, nu är vi i juli och sitter halvnakna mest hela dagen så jag ritar byxdressar i tunna tyger och så bekvämt som möjligt. Som den här i det här tyget med matchande mössa, visst är det fint?

Åsa

 

 

little-thing-750

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.