Garden in June

 

Last night when I was out watering I realised that I’d taken several pictures of the garden that I haven’t shown yet. I took these one evening right after the rain stopped and the sun was about to set. You could say these are the “before” pictures but that is not quite the truth. I had already cleaned out tons of weeds, ivy and autumn leaves when these were taken, they were everywhere and hid quite well how beautiful this garden actually can be.

This is a rope the owners had hung up for their son, our boys thinks it’s great fun and we’ll leave it for now. I just want you to understand the massiveness of the ivy in this garden, you could not see those tiles before. Not a single one.

Igår kväll när jag var ute och vattnade kom jag på att jag tagit flera bilder av trädgården som jag inte visat ännu. Jag tog dessa en kväll när regnet precis hade upphört och solen höll på att gå ner. Man kan säga att de är lite “förebilder” som visar hur det såg ut några veckor efter att vi flyttat hit. Jag måste leta upp de jag tog första dagen, för det var helt otroligt så igenvuxet det var för jag hade redan spenderat åtskilliga timmar på att rensa, eller röja, ogräs när jag tog dessa och även planterat lite blommor i krukor. Det var ungefär en meter sly ö v e r a l l t i trädgården när vi flyttade hit, mellan stenplattorna, i alla rabatter, under bord, runt tunnor, i övergivna krukor, precis överallt. Murgrönan hade tagit över hela trädgården och kvävt många växter och det låg ett lager fjolårslöv för att riktigt dölja hur vacker den här trädgården faktiskt kan bli. 

 

Åsa

 

 

 

little-thing-750

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.