Alva weekly • Veckans Alva

 

I thought it could be a good thing for the memory making to share three things Alva did each week. I realise that I haven’t done anything of what I did for Viggo at the same age. At the time I made photo albums, scrapbook albums, framed photos and blogging. For Alva there’s instagram and plenty of photos on a hard drive. No good. So this will be my first post to document what Alva does and did.

• Dressed in all handmade (by me!) in a thrifted fabric • Helt klädd i mammas hemsydda set, hon är ju bara för söt. Jag höll på att äta upp henne denna dag, tur att jag behärskade mig ;)

• Walking around in daddy’s shoes • Det här är hennes nya favoritsyssla, att ta våra tofflor och hasa omkring över hela huset. Det är ingenting vi visat henne utan hon bara tog dem en dag och vandrade runt :D 

• Playing with her second favorite toy after the remote control, the lens hood • Det här är en av hennes verkliga favoriter, mitt linsskydd. Eftersom det är min muta för att hon ska sitta still är det lite extra skoj tycker hon, det är tydligen nåt alldeles fantastisk intressant med det där svarta plaststycket…

Jag har varit så otroligt dålig på att dokumentera Alvas första år att jag tänkte börja med en “tre gånger Alva” en gång i veckan för att bli bättre. När jag tänker på allt jag gjorde till Viggo vid samma ålder blir jag alldeles svettig, fotoalbum, scrapbookingalbum, printade foton i ram och så självklart massor av bloggande i min gamla blogg. För Alva är det instagram och tusentals foton på en hårddisk… Så nu ska det bli ändring på det med Veckans Alva! Tre saker hon gjort, gillar eller upptäckt.

Åsa

 

 

little-thing-750

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.