Finishing details in the boys’ room

 

We’re almost finished with the boys room, we need to get the baseboards and paint the trims and then we’re done! We’ve painted the walls in two colors, changed the floor to a grey parquet imitation and put up wall trims. Alva’s been helping us all the time and she’s a happy camper among all the tools, I’m sure she’ll be into carpentry as much as mama :) I can’t wait to start decorate, that’s the reward for all the hard work, right? And the kid’s faces when it’s all done of course. Since Viggo has a dust mite allergy so we’ll be avoiding textiles as much as possible, wood blinds instead of curtains and no rug until winter. I painted a cupboard in the same greens as the walls and they will get shelves and smart toy storage as well as pretty books and wall decor.


Vi är nästan klara med pojkarnas rum, det enda som fattas nu är golvlister. Vi har målat i två färger, satt upp vägglister och bytt golv till en grå parkettimitation. Det blir så bra! Alva har hjälpt (och ibland stjälpt oss) för det mesta och hon tycker att det är riktigt lattjo grejer med alla verktyg och kryper omkring överallt. Hon kommer nog bli lika snickeri-intresserad som mamma :) Listerna ska målas och sängarna som vi byggt av lastpallar ska få ben och sen kan pojkarna flytta in på riktigt. Jag längtar tills piffet kan börja, det är ju liksom belöningen av allt slit, eller hur? Och barnens miner när de ser allt färdigt såklart. Eftersom Viggo är kvalsterallergisk så kommer det vara så lite textilier som möjligt, persienner istället för gardiner och ingen matta tills i vinter. Jag har målat ett skåp jag hittade i källaren och de ska få hyllor och fiffig förvaring och så självklart fina böcker och tavlor på väggarna.

 

Åsa

 

 

little-thing-750

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.