Turning 39!

 

I’m now 39 years old and have never felt better! I wish I could have said to my younger self that it’s going to be better, self esteem, self-confidence et all the other selves you deal with, it gets better with age. I have never felt this good, deep down, on the inside.
I had the most perfect birthday with lunch at the in-laws, homemade cake and the best gifts from both the kids and Mathieu, bike, book and cute jewellery the boys had chosen, I’ll show you!

file_010-3.jpg

Blowing candles together is more fun

Så var man helt plötsligt 39 då och jag har faktiskt aldrig mått bättre! Jag önskar jag kunde ha sagt till mitt 20-åriga jag att det blir bättre, självkänslan, självförtroendet och alla de där andra jagen, det blir bättre med åren. Jag är så bekväm och okej med mig själv, djupt nere, på insidan.
Jag hade en perfekt födelsedag med lunch hos svärföräldrarna, hembakad tårta och finaste presenterna från både barnen och Mathieu. Cykel, bok och sötaste smyckena som pojkarna valt helt själva, jag ska visa!

Åsa

 

little-thing-750

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.