Sewing flea market

With my previous post about my wish list for 55+ers you might think that I’ve gone granny forever and this one wont change your mind :) Because on Sunday morning we went to a local sewing flea market to look at ribbons, fabrics and lace together with about 400 real grannies! But it was so fun and there were so many pretty things, some old some new and a lot of handmade. I got some vintage handcrafted french lace that is just gorgeous. Then it started to rain and we were invited for lunch so I didn’t see all of the stands but I’ve marked the next date in my agenda!
I want to add that this new granny has the best grandpa with her, Mathieu came a long and drove around Alva in the stroller, bought coffee and provided me with change when I “needed” to buy something ;D Best hub in the world, thanks chéri!

Med mitt förra inlägg om min önskelistan för 55+ så får ni nu inte tro att jag gått och blivit tant. Men lite ändå, om vi kikar på vad jag gjorde i söndags. Då var jag nämligen på symarknad version loppis! :) Av en slump åkte vi förbi en skylt på lördagen och jag blev så till mig när jag såg vad det stod att Mathieu inte kunna säga nåt annat än ja när jag, tvärtemot tant, drog honom i armen och sa vi går dit, vi går dit?! Så på söndags morgon stod vi där med 400 andra tanter och tittade ut över härligheten. För det fanns så mycket fint! Gammal fransk spets, band och tyger från 20-talet och framåt. Och så massa nya grejer, knappar, maskiner etc. Jag tror jag spenderade runt 20€ och fick så mycket fint för det, ett tyg, flera band och några bitar gammal fransk, handgjord spets, så fint! Tyvärr började det regna och vi var inbjudna på lunch, så jag kunde inte se allt men jag har redan skrivit upp datumet för nästa marknad.
Jag vill tillägga att den här nya tanten har världens bästa gubbe ändå, han drog Alva runt i barnvagnen när jag fladdrade emellan stånden som en speedad fjäril och köpte till och med kaffe så att jag kunde fokusera riktigt ordentligt! ;D

Åsa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.