Birthday wishlist

 

If I had seen this collage a few years ago I would certainly had said (a bit offended) “that’s for my mom” and moved on. And now it’s made by me :) A bike, helmet and baby seat. A cute tote bag and a book about growing vegetables. A comfortable dress and a pair of Swedish sandals. And a pretty ring shaped as a leaf. That is what I wish for my thirty ninth birthday.

wishlist

Om jag skulle ha sett det här kollaget för några år sedan skulle jag säkert ha fnyst och sagt “det där är ju vad min mamma vill ha” och bläddrat vidare och nu är jag själv som gjort det :) En cykel, hjälm och barnstol. En fin korgväska och en bok om grönsaksodling. En skön klänning och ett par Moheda skor. Och så en så fin ring i bladform. Det är vad jag önskar till min trettionionde födelsedag.

 

Åsa

Bike, seat and helmet here Shoes here Dress here Bag here Book here and Ring from Lou.Yetu

 

 

 

little-thing-750

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.