Counting the days

 

Now it’s only 14 days until we move and it almost gives me goose bumps of happiness. We chose this house in a bit of a rush since our situation was so complicated back then and we’ve regretting it since. But new times are ahead and in just two weeks we’ll finally have a kitchen we’re you can actually sit and eat, plenty of room and the thing we want most of all – light!
So the real packing has begun, kitchen ware, decorations and toys – everything is being packed. But I’ve kept Lego, crayons and some games so the kids have something to do these last days. Viggo is such a fan of drawing and if he can’t he will be miserable ;) He got a big box of crayons from my dad at Christmas and he’s been using them every single days since. Alva is starting to show some interest too, even though it’s only to taste them for the moment…

Gotta go back to packing now, have a nice Sunday!

Nu är det bara 14 dagar kvar tills flyttlasset går, jag får nästan gåshud av lycka. Äntligen ska vi få ett “riktigt” hus med många rum, sol och köksbord i själva köket… Vi flyttade hit där vi nu bott i två år, i lite panik och vi skulle aldrig valt det om situationen varit annorlunda. Men så är det när man separerar och blir ny familj, så mycket känslor, så många viljor, så många svårigheter. Men nu är den tiden förbi och ett nytt liv börjar, jag får bubbel i magen bara av tanken! 
Så nu har det riktiga packandet börjat, köksgrejer, dekoration, leksaker – allt ska ner i kartonger. Vi har sparat Lego, pennor och ett spel eller två till barnen så att de har någonting att göra de här sista dagarna. Viggo är ju en ritfantast och om han inte får göra åtminstonde en teckning om dagen blir han olycklig ;) Han fick ett paket från morfar i julas och det har inte gått en dag sen dess som han ber om att få rita med sina “artistpennor”, jag är så lycklig att han fått mitt intresse för rita och skapa! Alva visar redan intresse, även om hennes önskemål endast är att käka upp dem…

Nä, nu måste jag fortsätta packa lite, ha en trevlig söndag!

 

Åsa

 

little-thing-750

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.