Kid’s wallpaper

 

I’ve promised myself to not make the same mistake as I did in our previous moves, ie. plan it all in my head and then just go for it, without thinking if it really goes with the room or the layout of the house. It’s always better to leave it as it is, check the light and the ambiance of each room before you go ahead with color or wall paper.
But some pinning for Alva and some for the boy’s room is still going on and I’m looking at wall papers, big and bold or discreet and dark… It’s all so pretty. But how on earth do you choose? :D

Anewall

Wall paper from Mr Perswall but photo via Mokkasin

Wall paper from Garbo on Photowall but photos from the lovely blog Towerp

Jag har lovat mig själv att inte göra om samma misstag som jag gjort vid tidigare flyttar, dvs tankeplanera allt innan och sen bara köra på utan att tänka om det verkligen passar rummet, huset eller planlösningen. Det blir ALLTID bättre om man får känna in sig lite först, kolla ljuset, stämningen etc innan man kör på med färg eller tapet.
Men lite måste jag ända göra, annars blir jag nipprig, så jag “pinnar” fint till Alvas rum och till pojkarnas. T ex tapeter, jag tycker det är så fint med mönster men hur gör man för att välja?! Det är fint med ljusa, mörka, stora och små mönster… Eller ska jag bara måla väggarna istället? :D

 

Åsa

 

 

little-thing-750

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.