Daylight-saving time

Or Summertime as we called it in Swedish, went easier than I thought, I was prepared for big argumentations but the only thing I got was “oh, it’s still day outside” and they put on their pajamas. Ok. This morning however, there was a little more wining at breakfast going up much earlier but it only made them literally fall in to bed tonight. All three are all already asleep at it’s only a quarter past eight, that’s what we call an express-night-night! :)

Det där gick ju lätt! Jag trodde att det skulle bli kalabalik vid läggdags då vi gick över till sommartid igår men jag fick bara höra konstaterandet att “det är fortfarande dag ute” medans de klädde på sig pyjamasarna. Så var det med det. I morse var det dock lite mer gnäll vid frukosten men det gjorde bara att de somnade snabbt som attan nu ikväll. De snusar sött alla tre redan och klockan är kvart över åtta, express-läggning på 20 minuter, det är grejer det! ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.