Slow weekend

This weekend has been about doing absolutely nothing. And we embrace it completely. It rained all Saturday so we stayed in a drew, watched movies, built a treehouse in bed and cuddled up. This morning the sun came out so we took stroller and scooters and walked around the neighborhood. We are so incredibly happy about moving but a tiny little feeling of nostalgia hit me as this is the first house we have called our home and this is where we brought home Alva when she was born. But the feeling quickly fades away when I think about the fireplace, the big living room, kids room and the garden! We can’t wait!

Right now Alva is taking a nap and the boys and I made sponge cake. They’re now playing downstairs and hearing their voices and thoughts without any fighting is so peaceful. Sometimes a weekend filled with nothing is exactly what everybody needs. Hope you’re having a good one.

Not making the bed until Monday.

DSC_0687.jpg

Denna helg har gått i slöhetens tecken och vi “embrejsar” det helt ;) Det regnade hela lördagen så vi ritade, kollade på film, byggde koja och mös mest hela dagen. I morse tittade solen fram mellan molnen så vi rullade iväg med barnvagn och sparkcyklar och promenerade runt villorna i kvarteret. Det känns så fantastisk härligt att vi ska flytta men en lite vemodig känsla finns där ändå, det här är ju det hus som vi har kallat vårt första gemensamma hem och där vi kom hem med Alva från bb. Men den känslan går snabbt över när jag tänker på den öppna spisen, det stora vardagsrummet, barnrummen, badkaret och trädgården! Vi längtar så!

Just nu sover Alva och vi har bakat sockerkaka. Barnen spelar spel tillsammans på nedervåningen och det är så härligt att höra deras röster och för en gångs skull inget bråk. Ibland behövs det helger där man inte gör någonting överhuvudtaget, bara kommer ner i varv… Hoppas er helg är lika fin som min.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.