Budding artist

One thing that Alva absolutely LOVES right now is to bring out the kid’s pencil box, dive deep down into it and then hysterically wave with her tiny arms until they’re all over the floor. She then carefully selects a color and tastes if it’s good. I always check that the lids are on but she somehow manage to get one or two off and then quick reactions are needed! She’s also in a new face that I call “Throw everything as far as I can” which results in pencils in a half-meter circle around her ;)

Do not disturb LOL

En sak som Alva absolut ÄLSKAR just nu är att ta fram barnens pennlåda, häva sig ner i den och sen hysteriskt “plaska” och veva med armarna så att precis alla pennor ramlar ut på golvet. Sen sitter hon och suger på noga utvalda färger tills tuschet rinner. Nja, inte riktigt då eftersom jag försiktigt kollar att alla lock är på, men då och då lyckas hon få av ett lock och då får man vara framme snabbt! Hon har nu börjat en ny fas som heter “Jag kastar allt så långt jag kan” vilket resulterar i pennor i en halvmeters cirkel runt henne :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.