Floral wall banner

I’ve been wanting to create a wall banner for Alva’s nook for some time now so when I saw this adorable piece in the latest issue of Mollie Makes, I knew I had found the “perfect one”! Isn’t it just lovely? I might change some of the colors and make fewer pompons but still I want something close to this result. And of top of it all, it gives me such a spring feeling!

vaggbonad

vaggbonad2

Jag har länge velat göra en väggbonad (hej friggestugeord!) till Alvas lilla hörn i barnkammaren och när jag såg den här i tidningen Mollie Makes kände jag att det är precis en sån jag vill göra! Så fin! Kanske ändrar jag på vissa färger och inte använder lika många bollar men på det stora hela så är det så jag vill att den ska se ut. De flesta som jag sett är oftast vita eller lite “blekare” så den här känns som om den skulle passa perfekt i ett barnrum!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.